Cruises

Norwegian Cruise Line

De vrolijke, moderne schepen van Norwegian Cruise Line bieden u veel faciliteiten en een uniek concept met veel vrijheid, zonder formele kledingvoorschriften en dinertijden.

  • Aantrekkelijke kindertarieven
  • Minimaal 6 restaurants per schip
  • Moderne, kleurrijke inrichting

De moderne schepen van Norwegian Cruise Line zijn innovatief, bieden veel faciliteiten en restaurants. De vrolijk kleuren van de schepen vallen direct op, ook van binnen zijn de Norwegian Cruise Line schepen kleurrijk ingericht. Aan boord treft u een theater, casino, diverse lounges en bars, winkels, minimaal 6 restaurants, zwembaden en een spa.

De hutten zijn prima ingericht met alle moderne faciliteiten. Aan boord van de Norwegian Cruise Line schepen zult u zich prima vermaken in de informele, ongedwongen sfeer. Er wordt voldoende georganiseerd, maar u kunt uw tijd indelen zoals u dat wilt. Zo boekt u eenvoudig een georganiseerde excursie of kunt u een stad ontdekken op eigen houtje.

Aan boord kunt u luieren aan het zwembad, gebruik maken van het internet-cafe, de klimwand op of heerlijk genieten van een massage in de uitgebreide Spa. Norwegian Cruise Line is uitermate geschikt voor families met kinderen. Naast aantrekkelijke kindertarieven, is ook de vrijheid die u heeft aantrekkelijk voor gezinnen. Daarnaast is het activiteitenprogramma van Norwegian Cruise Line een van de meest uitgebreide kinderprogramma’s op zee. Voor de jongsten is er de Kid’s Crew (2 tot 12 jaar) en voor de tieners is er de Teen’s Crew (13 tot 17 jaar), die tiener disco avonden organiseert.

Populaire cruises van Norwegian Cruise Line

No products were found matching your selection.